• 1400/05/14 - 08:24
  • تعداد بازدید خبر : 85
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فومن در تاریخ 97/9/13

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فومن در تاریخ 97/9/13 به ریاست حمید رضایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور اعضا برگزار شد.


جلسه کارگروه
آرد و نان شهرستان فومن در تاریخ 97/9/13 به ریاست حمید رضایی معاون سیاسی، امنیتی
و اجتماعی فرماندار و با حضور اعضا برگزار شد
.



در این جلسه رضایی با بین اینکه یکی
از اساسی ترین و مهمترین دغدغه های شهرستان وضعیت نان مردم است، اظهار کرد: مساله
اول بحث تولید و توزیع نان مرغوب و باکیفیت است و کنترل آن طبق ضوابط و مقررات بر
عهده شورای آرد و نان می باشد
.



معاون سیاسی،
امنیتی و اجتماعی فرماندار فومن با تاکید بر اینکه خیلی موافق برخورد های قهری در
برابر متخلفان نیستیم، گفت: باید نظارت در این بخش گسترده تر شود تا نانوایان، نان
باکیفیتی دست مردم بدهند.ی درخصوص مشکلات آرد نیز اظهار کرد: نوع آرد برای نانوایان
سنگک، بربری و لواش باید طبق اصول و مقررات بهداشتی و ارزش غذایی مشخص شده باشد و
همچنین نانوایان موظف به پخت نان با آرد مخصوص می باشند
.



معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی
فرماندار فومن بر ضرورت آموزش صحیح به نانوایان نیز تاکید کرد و یادآور شد: برخورد
قاطع و قانونی اصناف، تعزیرات و صنعت و معدن با نانوایان متخلف و فاقد پروانه ضروری
است
.



رضایی همچنین
بر ضرورت پیگیری اداره صنعت، معدن و تجارت درخصوص مسئله حمل و نقل آرد، کیفیت نان و
ذخیره سازی سوخت در فصول سرد و ایام پر ترافیک تاکید کرد
.



وی در پایان
خواستار انعکاس مشکلات حاد توسط مدیران شهرستان به فرمانداری جهت اخذ تصمیمات توسط
فرماندار و مدیران استانی شد
.



در این جلسه  آقای دکتر ابوالقاسم
عظیم یکتا مدیریت  شبکه بهداشت و درمان فومن با بیان اینکه میزان استفاده از جوش
شیرین در سطح نانوایی های شهرستان فومن طی سه سال گذشته رو به کاهش بوده است،
یادآور شد: هم اکنون میزان استفاده از جوش شیرین به 21 درصد رسیده است
.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان فومن
  • کد خبر : 42291
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/09/15 08:24