بهبود تغذیه جوانان با تاکید بر پیشگیری از کرونا باشعار جوان عزیز شما لایق بهترین ها هستی
عوامل خطر تغذیه ای مهمترین علت بروز بیماری های غیرواگیر در کشور به شمار می رود و این در حالی است که مشکلات تغذیه ای به شکل چاق ، کمبود ریزمغذی ها و ا گوی غذای نامناسب از جمله مصرف زیادقند، نمک و چرب و مصرف کم سبزی و میوه در افراد بزرگسال و بویژه جوانان شایع است. تحقیقات اخیر نیزنشان داده که همه گیری کووید 19 و قرنطینه ناش از آن، به میزان قابل توجه بر عادات غذای جوانان تاثیر گذاشته است. به همین د یل یک از جنبه های مهم حفظ سلامت در گروه سنی جوانان نیروهای پرانرژی، پویا، کارآمد و با ارزش در جامعه، فرهنگسازی تغذیه صحیح و ترویج ا لگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد.همچنین در راستای اجرای برنامه بهبود تغذیه جوانان در زمینه برگزاری " روز ملی و هفته ملی جوانان) 24-21اسفند " در ضمن جهت بهره برداری فایل
آموزش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت متبوع، تحت عنوان "کرونا و تغذیه جوانان" کلیک کنید
نظر دهید