اقدامات مهم در جهت سلامت مرغ، تولید مرغ سایز به منظور سالمتر بودن این مرغ در سبد غذایی مردم
ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای به عنوان ابزار عمده برای بهبود مدیریت منابع در گروه های هدف و اصلاح آن همراه با ارائه الگوی مصرف غذای سالم حائز اهمیت است. به همین دلیل ارتقا فرهنگ وسواد تغذیه ای جامعه بعنوان یکی از محورهای عمده برنامه امنیت غذا و تغذیه می باشد. منظور از سالم بودن مواد غذایی حفظ کیفیت بهداشتی غذا، عاری بودن از هر گونه آلودگی شیمیایی، بیولوژیکی و فیزیکی، جلوگیری از رشد توکسین ها )سموم( و پیشگیری و کنترل آلودگی مواد غذایی و آب با باقی مانده سموم ، کود های شیمیایی و باقی مانده آنتی بیوتیک ها است که بخشی از امنیت غذا و تغذیه می باشد. یکی از اقدامات مهم در جهت سلامت مرغ، تولید مرغ سایز به منظور سالمتر بودن این مرغ در سبد غذایی مردم است و به منظور کاهش باقی مانده آنتی بیوتیک در آنها با وزن کمتر تولید و به بازار عرضه می شوند. یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی میزان باقی مانده آنتی بیوتیکی در محصولات دامی و طیور است که موجب مقاومت آنتی بیوتیکی در فرد مصرف کننده می شود. جهت اطلاع بیشتر در خصوص مصرف مرغ سایز بر روی این فایل کلیک کنید مرغ سایز - ویژه آموزش عموم
نظر دهید