اقدامات مهم در جهت سلامت مرغ، تولید مرغ سایز به منظور سالمتر بودن این مرغ در سبد غذایی مردم

ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای به عنوان ابزار عمده برای بهبود مدیریت منابع در گروه های هدف و اصلاح آن همراه با ارائه الگوی مصرف غذای سالم حائز اهمیت است. به همین دلیل ارتقا فرهنگ وسواد تغذیه ای جامعه بعنوان یکی از محورهای عمده برنامه امنیت غذا و تغذیه می باشد. منظور از سالم بودن مواد غذایی حفظ کیفیت بهداشتی غذا، عاری بودن از هر گونه آلودگی شیمیایی، بیولوژیکی و فیزیکی، جلوگیری از رشد توکسین ها )سموم( و پیشگیری و کنترل آلودگی مواد غذایی و آب با باقی مانده سموم ، کود های شیمیایی و باقی مانده آنتی بیوتیک ها است که بخشی از امنیت غذا و تغذیه می باشد. یکی از اقدامات مهم در جهت سلامت مرغ، تولید مرغ سایز به منظور سالمتر بودن این مرغ در سبد غذایی مردم است و به منظور کاهش باقی مانده آنتی بیوتیک در آنها با وزن کمتر تولید و به بازار عرضه می شوند. یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی میزان باقی مانده آنتی بیوتیکی در محصولات دامی و طیور است که موجب مقاومت آنتی بیوتیکی در فرد مصرف کننده می شود.  جهت اطلاع بیشتر در خصوص مصرف مرغ سایز بر روی این فایل  کلیک کنید مرغ سایز - ویژه آموزش عموم

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

میلاد شجاع
عکاس

میلاد شجاع

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/07/28 14:16