بازدید مشترک از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با هدف ارتقای بهداشت عمومی
بازدید مشترک از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با هدف ارتقای بهداشت عمومی
کارشناس مسئول سلامت محیط شهرستان به همراه کارشناسان دفتر خدمات سلامت در قالب برنامه های نظارت میدانی و با هدف ارتقای بهداشت عمومی، از مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کردند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فومن در راستای اجرای طرحهای نظارتی و با هدف صیانت از سلامت جامعه ، کارشناس مسئول سلامت محیط شبکه به همراه کارشناسان دفتر خدمات سلامت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستوران ها،اغذیه فروشی ها، و سایر واحدهای صنفی عرضه موادغذایی در شهر تاریخی ماسوله بازدید بعمل آوردند. در جریان این بازدید ها ،نحوه رعایت اصول و دستور العمل های بهداشت محیط، شرایط نگهداری و عرضه مواد غذایی، وضعیت تجهیزات و بهداشت فردی کارکنان به دقت بررسی شد و در موارد مشاهده تخلف یا نواقص بهداشتی ،اخطاریه های قانونی صادر و برای رفع آن تعیین گردید. و همچنین کارشناسان آموزش های لازم را در خصوص ارتقای بهداشت محیط، پیشگیری از آلودگی مواد غذایی و حفظ ایمنی تغذیه به متصدیان واحد های صنفی ارائه کردند.
نظر دهید