بسیج آموزشی 1،2،3 غذای سالم ( 29 آذر تا 14 دی 1395)
با توجه به اینکه مهمترین علت مرگ و میر در کشور بیماری های غیر واگیر است و 76% کل بار بیماریها به بیماریها ی غیر واگیر اختصاص دارد و تغذیه از مهمترین عوامل خطر آن است،لذا دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در راستای ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و طبق برنامه هرساله به اتفاق سایر واحدهای درون بخشی و برون بخشی اقدام به برگزاری بسیج آموزشی 1،2،3غذای سالم نموده است .
با توجه به اینکه مهمترین علت مرگ و میر در کشور بیماری های غیر واگیر است و 76% کل بار بیماریها به بیماریها ی غیر واگیر اختصاص دارد و تغذیه نامتعادل به صورت مصرف زیاد قند ،نمک و چربی و کمی مصرف سبزی و میوه از مهمترین عوامل خطر آن است،لذا دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در راستای ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و طبق برنامه هرساله به اتفاق سایر واحدهای درون بخشی و برون بخشی اقدام به برگزاری بسیج آموزشی 1،2،3غذای سالم نموده است .
این برنامه باهدف "کاهش مصرف قند،نمک وچربی " و "افزایش مصرف سبزی ومیوه " در سال جاری از 29 آذر ماه تا14 دی ماه برگزار خواهد شد. دراین ایام پرسنل بهداشتی اعم از پزشکان ، کارشناسان تغذیه ، مراقبین سلامت و بهورزان در مراکز جامع سلامت ، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت آماده ارائه خدمات آموزشی برای خانواده ها به منظور کاستن این مواد می باشند. ضمنا پیامهای بهداشتی مرتبط جهت بهره برداری به پیوست می باشد.
نظر دهید